marți, 4 septembrie 2012

.....

   Uneori, isi aminteste cum ii sarutai gatul si ii sopteai aiureli ,in timp ce ii descheiai bluza. Si cand isi aminteste, isi inclesteaza mainile, ca si cum ar incerca sa apuce de parul tau, mult prea scurt. Dar si tu iti amintesti, uneori, cum se simteau unghiile ei pe spatele tau transpirat, iti amintesti si cum radeati amandoi cand nu erai in stare sa-ti scoti tricoul mai repede. Da' iti amintesti ce gust aveau buzele ei? Sau cat de usoara era , cand o tineai in brate? Iti amintesti cum te holbai la ea, cand era goala, in fata ta? Sau cand te-ai dus la ea acasa, sa o surprinzi, dar era suparata pe tine asa ca ti-a tinut morala jumatate de ora? Dar ce-a contat, ati facut dragoste dupa, pentru ca, asa rezolvati totul. Si ea isi aminteste momentul in care era imbracata doar in camasa ta, aia bleumarin si maica-ta s-a gandit sa iti faca o vizita.
    Stii ce-a uitat, in schimb? Ultima oara cand i-ai spus ca o iubesti si chiar te-a crezut. De fapt, a uitat de mult cum e sa aiba incredere in tine. Si tu n-o sa uiti niciodata cum e sa o ai alaturi. Dar poate ar trebui. Pentru ca, mai departe de atasamentul fizic si pasional, n-aveti nimic. Nimic. In afara de povesti dragute si multe amintiri,nu mai aveti nimic. Langa tine a invatat sa se iubeasca pe ea,pentru ca pe tine te iubea degeaba.
    Voiam sa te intreb: Iti amintesti cum era inainte? Inainte sa ti se dedice complet? Nici eu.
    Am vazut-o ieri. Era cu altul, dar nu e la fel. Am vazut cum il privea. Pe tine te privea altfel. Tu,insa, n-ai vazut niciodata mai departe de nevoile tale primitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

să auzim